loading...
مجله اینترنتی 7 ایرونی
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ایمیل های شما برای شرکت در مسابقه 6 352 shahram
هدر لایه باز با موضوع تفریحی سری اول 0 196 shahram
4 کد کاربردی و مفید برای وبلاگ یا وب سایت 0 155 shahram
کد بنر گوشه باقابلیت مخفی کردن بنر و باز شدن لینک 0 110 shahram
کد اسلایدر زیبای آخرین نظرات 0 148 shahram
ابزار گوگل پلاس حرفه ای و زیبا 0 146 shahram
کد تبلیغات متنی برای تمام سیستم ها 0 162 shahram
دربی تهران (( بنظر شما کدوم تیم میبره؟ )) 1 158 shahram
ایجاد امکانات در انجمن 0 110 shahram
سایت طراحیون مسدود شد 1 175 shahram
جلوگیری از کپی کردن مطالب 1 151 soft
عکس جدید امیر آقایی با ظاهری متفاوت در رودخانه 2 175 soft
ترول های با مزه سری اول 2 177 soft
تاپیک جامع سفارش کاور برای شبکه اجتماعی به رایگان 2 255 soft
کسی هست یه قالب خوب به من معرفی کنه 1 167 shahram
طراحی رایگان بنر برای کاربران انجمن 3 354 shahram
نوشته بصورت نئون 0 119 shahram
حرکت متن در نوار وضعیت 0 94 shahram
بارش برف 0 98 shahram
پیام خوش امد گویی 0 100 shahram
کد قفل کردن راست کليک 0 90 shahram
دانلود اکشن حرفه ای برای زیباتر کردن عکس 0 109 sam17
قالب کامل عکس چت 0 140 shahram
قالب کامل ربو چت (robochat) برای چت روم 0 110 shahram
اسکریپت وبلاگدهی وطن بلاگ نسخه 4.1 همراه با آموزش نصب 0 98 shahram
میگم یه وقت زشت نباشه ! ( طنز ) 2 148 shahram
تصادف وحشتناک تریلی با 25 خودرو در تبریز !+ تصاویر 2 141 shahram
دوست داری تو کدوم موقعیت باشی ( طنز ) 2 158 shahram
اوباما رو ببین !!! 2 134 shahram
اگه می تونی این جمله ها رو تکرار کن !!! 1 91 morebi
علیرضا بازدید : 96 1392/11/14 نظرات (0)

بانی فیلم: بازيگر مجموعه‌هاي «شوق پرواز»، «ملكوت»، «تبريز در مه»، «خسته دلان» و... كه دو سريال ماندگار و پر سر و صداي «زير تيغ» و «ساعت شني» را نيز در كارنامه دارد، پس از مدت‌ها فعاليت در عرصه بازيگري تئاتر، سينما و تلويزيون اين بار با نقشي كاملاً متفاوت ايفاگر يك كاراكتر كمدي در سريال «عصر پاييزي» به كارگرداني اصغر نعيمي شده است.

جنس بازي، نوع لحن و حتي استايل بازي تهامي كمتر بيننده تلويزيوني (حتي خاص) را به اين فكر وامي‌داشت كه روزي او  در يك سريال كمدي در بازيگري خود ساختارشكني كند و يك جورهايي مخاطب را سورپرايز كند. هر چند او سال‌ها پيش تجربه نسبتاً مشابهي را در سريال «رستوران خانوادگي» (حسين سهيلي‌زاده) پشت سر گذاشته است.



بازيگر فيلم‌هاي «دفتري از آسمان»، «شراره»، «مريم مقدس»، «اين زن حرف نمي‌زند»، «شبانه»، «سرگيجه» و... كه براي بازي در فيلم سينمايي «به رنگ ارغوان» ابراهيم حاتمي‌كيا و شخصيت محسن نامزد سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مكمل مرد بوده براي هر چه بهتر ديده شدن تجربه اخيرش دست به هر كاري زده است. او حتي در اولين تجربه جدي كمدي‌اش اقدام به ساخت آنونس براي سريال «فصل پاييزي» كرده است.

تهامي از اين روزهايش مي‌گويد؛ از بازي جلوي دوربين اصغر نعيمي، از تلاش براي متفاوت بودنش در تمام اين سال‌ها هر چند كمتر مورد بحث بوده است و به آن پرداخته شده است از ساخت آنونس و...

آقاي تهامي چه خبر، مشغول كار هستيد يا...؟

ـ اخيراً فيلم سينمايي «تنها چند دقيقه سكوت» را به كارگرداني خانم بهار صادقي كه اولين فيلم سينمايي‌شان بود به پايان رساندم.

دوست داريد از نقشي كه ايفاگر آن بوديد هم صحبت كنيد؟


ـ من نقش آهنگسازي را بازي مي‌كردم كه يك مقدار از ناملايماتي كه در اطرافش به وقوع مي‌پيوندد ناراحت است و... كلا كاراكتر متفاوتي بود.

شما هم كه با عالم موسيقي بيگانه نيستيد؟


ـ بله، خوشبختانه با نوازندگي ناآشنا نيستم و توانستم در اين فيلم يكي ـ دو ساز هم بنوازم.

در ليست فيلم‌هاي جشنواره كه متأسفانه نبود؟

ـ بله ولي واقعاً حقش بود كه جزو آثار حاضر در جشنواره باشد، چون اولاً اين اولين تجربه كارگردانش بود. ضمن اينكه داستان روايت شده در اين فيلم بسيار جسارت مي‌خواهد. اين فيلم كاملاً تخصصي به بحث موسيقي مي‌پردازد. شما مي‌دانيد خيلي‌ها در اولين كارشان به سراغ موضوعات معمولي‌تري مي‌روند. او با ريسك موضوعي سخت را انتخاب كرد. دوست ندارم بگويم چون روابط مورد نياز را نداشتند، در جشنواره نيستند پس مي‌گويم شايد خواست خدا بوده تا گروه بتواند بيش از اين روي مراحل فني فيلم كار كند.



كوروش تهامي را قاعدتاً يك بازيگر تئاتري مي‌دانيم، برنامه‌اي براي حضور روي صحنه نمايش نداريد؟
ـ اخيراً چند پيشنهاد داشته‌ام، اما دوست دارم شرايط مهيا باشد و با يك كار ويژه و عالي دوباره روي صحنه بروم.

با همان گروه سابق؟

ـ خير، ولي منتظر يك نمايش خاص هستم. چون برايم مهم است در چه نمايشي حضور پيدا مي‌كنم.

اما سريال «عصر پاييزي» و حضوري متفاوت از كوروش تهامي ...

ـ بله من نيمي از امسال را درگير سريال «عصر پاييزي» بودم. تا به امروز حدود 7ـ 8 قسمت از سريال پخش شده و بايد بگويم نسبت كارهاي طنزي كه تا به حال از تلويزيون پخش شده ساختار متفاوتي دارد. واقعاً همه ما تلاش داشتيم كه اين كار متفاوت با ديگر آثار تلويزيوني در اين ژانر از آب درآيد.

اين اولين بار بود كه كوروش تهامي در يك نقش كمدي ديده مي‌شود؟

ـ بله، آن هم در تلويزيون و آن هم در يك مدت زمان طولاني.

منظور حفظ راكورد نقش در اين مدت است؟

ـ بله دقيقاً، به هر حال من تجربه اجراي نقشي به اين شكل را نداشتم و در حفظ راكورد و جنس بازي‌ام در طول اين سريال خيلي وسواس داشتم.

چطور شد كه ريسك كرديد و حضور در اين سريال را پذيرفتيد. به هر حال همانطور كه مي‌دانيد تلويزيون و نوع مخاطبش گاهي بازيگر را در برخي قالب‌ها نمي‌پذيرد؟

ـ به هر حال بازيگر بايد بتواند خودش را در انواع مختلف كار و ژانر‌هاي متفاوت محك بزند. خصوصاً بازيگري كه مدام دوست دارد چيزهاي جديد ياد بگيرد و بتواند تمام انرژي‌هايي را كه درون خودش سراغ دارد به معرض نمايش بگذارد.

مي‌خواهيد بگوييد منتظر چنين پيشنهادي بوديد؟

ـ بله مدت‌ها بود كه دنبال چنين پيشنهادي بودم. هميشه دلم مي‌خواست بتوانم  يك كار خوب كمدي را تجربه كنم. حالا وسعت سريال «عصر پاييزي» و مدت آن هم يك مقدار طولاني بود. نگه داشتن و حفظ اين استمرار از نظر من كار بسيار دشواري بود. خدا را شكر ما اين كار را انجام داديم و در اين 4 ـ 5 قسمت كه پخش شده بازخوردهاي خوبي داشته است.



دوستان زيادي لطف كردند تماس گرفتند يا حضوري ملاقات داشتيم و حتي مردم عزيز كه در كوچه و خيابان مي‌بينيم شان خيلي كار و اين شخصيت را دوست دارند. گويا توقع نداشتند من چنين نقشي را بازي كنم. به هر حال من تا به حال در نقش‌هاي كاملاً جدي ديده شده‌ام و بسياري مي‌گفتند ما باور نمي‌كرديم تو بتواني از پس چنين كاراكتري برآيي.

يكي از مشكلاتي كه برخي از بازيگران ما را به كليشه شدن نيز رهنمون مي‌كند، برمي‌گردد به اينكه كمتر توان شكست غالبشان را دارند. ساختارشكني در جنس بازي اتفاقي است كه در بازي تعداد محدودي از بازيگران در اين سال‌ها ديده‌ام. كوروش تهامي چگونه ساختار جدي هميشگي‌اش را براي ايفاي نقش (رفيع) در سريال «عصر پاييزي» مي‌شكند؟

ـ حقيقت را بخواهيد اين مسئله براي من هم خيلي سخت بود، اما كم كم آنقدر درگير نقش شدم كه ديگر كاراكتر و خصوصياتش جزئي از خودم بود. به جز قسمت اول كه شما عروسي پدر رفيع را مي‌بينيد مابقي قسمت‌هاي ابتدايي سريال را كه در كارخانه اتفاق مي‌افتد را اوايل كار گرفتيم. در قسمت‌هاي كارخانه شايد ريتم به آن شكل مطلوب نرسيده باشد.

گاهي شايد حس شود كه مي‌شد ريتم يك مقدار تندتر باشد. كم كم كه كار پيش مي‌رود و از قسمت‌هاي شش ـ هفت به بعد اتفاقات جالب و جذابي در سريال مي‌افتد كه شايد شما كمتر در تلويزيون شاهد آن بوده باشيد. به نظرم اگر منتقدان، بينندگان خاص و تماشاگران عزيز منصف باشند، متوجه اجراي متفاوت من براي اين نقش مي‌شوند.

از نوع كلام و توضيحتان مشخص است كه با انگيزه دو چنداني جلوي دوربين اصغر نعيمي رفتيد؟

ـ درست مي‌گوييد من آنقدر سر اين كار انگيزه پيدا كرده بودم كه هر بار با چندين و چند ايده سر صحنه سريال حاضر مي‌شدم. اصلاً امكان نداشت بخواهيم سكانسي را بگيريم و من بدون فكر آن سكانس را اجرا كنم. باور كنيد هر بار نه با يك ايده كه با چند ايده متفاوت سر صحنه حاضر مي‌شدم.

اين تعامل در تبادل ايده‌هاي شما در مقام بازيگر با كارگردان چگونه اتفاق مي‌افتاد؟


ـ قاعدتاً ايده‌ها را با كارگردان در ميان مي‌گذاشتم و ايشان هم استقبال مي‌كردند، چرا كه اشتياق مرا در تلاش براي بهبود هر چه بهتر اين نقش مي‌ديدند.

جدا از بحث كاراكتر كمدي كه اولين تجربه در كارنامه شما محسوب مي‌شود، سبك و سياق روايت قصه نيز در سريال «عصر پاييزي» تا حدودي متفاوت است. چقدر قصه سريال در بازيگرش ايجاد انگيزه مي‌كرد؟

ـ قصه كار بسيار مرا جذب كرد، چرا كه براي اولين بار بود مي‌ديدم قرار است يك طنز اجتماعي ساخته شود. به هر حال يادمان نرود كه طنز اصولاً از انتقاد مي‌آيد.

در واقع اگر به سبقه و ريشه ژانر كمدي در سينما و طنز در ادبيات برگرديم، مي‌بينيم كه رسالت اين گونه از نمايش يا ادبيات همين انتقاد است؟


ـ بله همين طور است. حتي طنز يا كمدي سنتي كشور ما هم كه همان سياه بازي است، به نوعي ريشه در انتقاد دارد. در واقع در سياه بازي هم ما به جاي اينكه خيلي به عمق برويم، دنبال هشدار و انتقاد از برخي مسائل اجتماعي هستيم. گاهي در سياه بازي تذكر مي‌دهيم كه بياييد اينگونه نباشيم، اينگونه رفتار نكنيم، ما در سياه بازي به افراد نوكيسه خرده مي‌گيريم و...



وقتي سريال «عصر پاييزي» به من پيشنهاد شد، ديدم قرار است در اين كار براي اولين بار برخي نارسايي‌هاي اجتماعي به نقد كشيده شود. آن هم به زبان كمدي. اين براي من به اندازه كافي جذاب بود. به خصوص اينكه بار اصلي كار بر دوش من بود. كارم خيلي سخت بود، چرا كه در 95 درصد از لحظات و تصويربرداري اين سريال بايد حضور مي‌داشتم.

در تمام لوكيشن‌ها بازي داشتم و شايد در 40 درصد از لوكيشن‌هاي سريال به جز من اصلاً كسي حضور نداشت، يعني من تنها بازيگر بودم. به هر حال مدام تلاش كردم كه بازي‌هايم شبيه به هم نشود. خود كارگردان هم لطف دارند و در تماس‌هايي كه با هم داريم، مي‌گويد من در لحظات تصويربرداري به خاطر مشغله بسيار و توجه به تمام اتفاقات صحنه شايد نمي‌توانستم تمركز كامل روي ريزه‌كاري‌هاي بازي داشته باشم، اما در زمان مونتاژ متوجه ‌شدم كه شما جزء به جزء‌ريزه‌كاري‌هاي نقش را درآورده‌ايد و به همه چيز توجه داشته‌ايد.

اصولاً در بازيگري اين توجه به جزئيات است كه بازيگر، نقش و در نهايت يك اثر را ماندگار مي‌كند؟
ـ من هميشه گفته‌ام ما در مقام بازيگر بايد به جزئيات خيلي توجه كنيم. اتفاقي كه در بسياري از كارها رخ نمي‌دهد و اين دقت را گاهي فراموش مي‌كنيم. شايد اين مسئله برمي‌گردد به سرعتي كه سر تصويربرداري‌ها برخي مواقع وجود دارد. اين بدو بدوي معروف براي رساندن كار به آنتن گاهي عامل اين لطمات است و اجازه نمي‌دهد تيم جلوي دوربين و حتي پشت دوربين با تمركز از كارشان مراقبت كنند.

كار با اصغر نعيمي را چگونه ديديد، اصولاً در كارهاي كمدي بازيگر نياز دارد از سوي كارگردان دستش باز باشد، اين اتفاق چقدر براي شما در اين كار رخ داد؟


ـ كار با آقاي نعيمي بسيار خوب بود. ايشان در بيشتر مواقع دست مرا در اجراي ايده‌هايم باز گذاشته بودند. اگرچه ما ابتداي كار خيلي راجع به اين نقش با هم صحبت نكرده‌ بوديم. تنها من چند كد از ايشان گرفته بودم، ولي به خوبي من با شخصيت ارتباط برقرار كردم و ايده‌هايم خيلي زياد براي آقاي نعيمي مورد قبول بود.

به نظر خودتان كوروش تهامي آنقدر در اين نقش (رفيع) موفق عمل كرده كه ديگر كارگردانان نيز بخواهند بدون ريسك ايفاي يك نقش كمدي را به او بسپارند؟

ـ بله به نظر خودم كه به خوبي از عهده اين نقش برآمده‌ام. فقط كافي است آدم‌هايي كه مي‌بينند قاضي‌هاي منصفي باشند و مثل خيلي از كارهاي من كه مجال انجام آنها نشد، راجع به تفاوت آنها صحبت شود اين بار اتفاق بيفتد. اگر دوستان با تمركز به اين تجربه من دقت كنند، متوجه خواهند شد كه (رفيع) يك قابليت متفاوت است. خدا را شكر مي‌كنم كه توانستم يك قابليت ديگر از خودم را هم نشان دهم. همانطور كه خودتان مي‌دانيد در كشور ما خيلي روي آدم‌ها ريسك نمي‌شود. منظورم آدم‌هايي است كه ارزش ريسك دارند.



البته من اين شانس را داشته‌ام كه تا به حال در نقش‌هاي منفي و مثبت و حتي خاكستري تجاري داشته باشم، اما هيچ گاه راجع به آنها آنطور كه بايد صحبت نشده است، اما به تأييد مردم و اهالي فن و دوستانم كه حرفه‌اي اين ماجرا هستند، اين تفاوت در تجارب كاري من محسوس است. فكر مي‌كنم اين سريال متفاوت‌ترين تجربه من است كه پيش‌بيني مي‌كنم ارتباط زيادي با آن برقرار شود.

 البته اگر (خواهش مي‌كنم اين جمله را حتماً مشخص تر منعكس كنيد)، دوستان تلويزيون آنطور كه بايد به اين كار بپردازند. من دارم مي‌بينم شبكه‌هاي ديگر را كه چگونه درخصوص كارهايي كه در حال پخش دارند تبليغ مي‌كنند. همين شبكه اول سيما هم راجع به برخي از كارهايش تبليغات خوب و وسيعي دارد، اما نمي‌دانم چه علتي دارد كه به اين كار كم لطفي مي‌شود.

گويا خودتان هم براي سريال «عصر پاييزي» آنونس ساخته‌ايد؟

ـ بله خودم نشستم متن نوشتم، دو متن كاملاً متفاوت و خواهش كردم آقاي سيروس عبدلي تصويربردار كار دوربين خودشان را سر صحنه آوردند و از برخي بازيگران تصاويري گرفتم و دو آنونس كاملاً متفاوت براي سريال ساختم. جالب اينكه تهيه‌كننده ‌گفت در جلسه‌اي اين آنونس‌ها را به مسؤولان شبكه اول نشان دارم و بلا استثنا همه دوست داشتند و استقبال كردند، چون خيلي متفاوت است.

من فكر نمي‌كنم تا به حال كسي براي سريال تلويزيوني چنين آنونس‌هايي ساخته باشد و از همه مهمتر اينكه بازيگر آن سريال آن آنونس‌ها را ساخته باشد. متأسفانه نمي‌دانم به رغم كيفيت بالاي اين آنونس‌ها چرا تلويزيون آنها را پخش نمي‌كند. يكسري تبليغ ضعيف داشتيم آن هم مثل همه كارها كه چند پلان پشت سر هم پخش مي‌شود، اما از آنونس‌هاي توليدي خودمان خيلي خبري نبوده و اين براي خودم هم جاي تعجب بسياري دارد.

فكر نمي‌كنم شما پيش از اين سابقه ساخت آنونس داشته باشيد؟

ـ نه اين اولين بار بود. همانطور كه گفتم همه اعضاي اين پروژه دنبال اين بودند كه كاري متفاوت انجام شود و به نظرم اين متفاوت بودن شامل آنونس‌هاي كار هم مي‌شد. من چون نقش اصلي كار را بازي مي‌كردم، دوست داشتم تماشاگر متوجه اين تفاوت باشد. حتي به تهيه‌كننده پيشنهاد دادم بيا ضد تبليغ كار كنيم. به طور مثال اينكه به تماشاگرمان بگوييم شما لطفاً سريال «عصر پاييزي» را نبينيد! تهيه‌كننده گفت اين ماجرا را به خودت مي‌سپارم. من چند متن نوشتم كه در نهايت دو نوشته براي آنونس انتخاب شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1162
  • کل نظرات : 304
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 789
  • آی پی امروز : 113
  • آی پی دیروز : 142
  • بازدید امروز : 971
  • باردید دیروز : 675
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 4,518
  • بازدید ماه : 11,739
  • بازدید سال : 74,202
  • بازدید کلی : 1,404,487